Słodkie pytania i przyjazne odpowiedzi

Jajka

Często zdarza się, że kupione jajka okazują się stare. Jak można to sprawdzić, aby po dodaiu do ciasta nie okazało się, że jest już za późno?

Komentarze

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

*

Możesz użyć następujących tagów oraz atrybutów HTML-a: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Odpowiedzi

  1. [Ekspert] Jajka

    Data: 27.10.2013 :   Autor: Alicja.Drzewiecka -

    Odpowiedz

    o zimnej wody włóż jajka, których chcesz użyć. Jeśli opadną na dno są świeże, jeśli pływają nie używaj ich.

    Pamiętaj, że każde jajko najlepiej rozbijać pojedynczo do osobnego naczynia i wówczas dodawać do pozostałych składników. Unikniemy w ten sposób problemu, gdy okażę się, że z naszym jajkiem jest coś nie tak.

Powrót do listy pytań
Partnerzy Przyjaznej Słodyczy
Ogólnopolski program, który znasz z
wppiekarniacukiernictwo-i-piekarstwobake-and-sweer
akademia-mistrzaprzeglad-piekarski-i-cukierniczyupicg
mistrz-branzyakademia-mistrzaupicg
oliviajoyviva
shapezwierciadloparty