Poznaj receptury na wartościowe smakołyki



Miodowe kuleczki serowe

Składniki:

200g sera twarogowego półtłustego
1 łyżka miodu wielokwiatowego
2 łyżki zmielonych migdałów

Sposób przygotowania:

Za pomocą blendera miksujemy twaróg z miodem na gładką masę. Następnie formujemy z niej kuleczki, które obtaczamy w zmielonych migdałach. Przed podaniem schładzamy minimum 15-20 minut. Kuleczki serowe są idealne na kanapkę.
Smacznego!

 

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Możesz użyć następujących tagów oraz atrybutów HTML-a: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Komentarze użytkowników

Powrót do listy przepisów
Partnerzy Przyjaznej Słodyczy
Ogólnopolski program, który znasz z
wppiekarniacukiernictwo-i-piekarstwobake-and-sweer
akademia-mistrzaprzeglad-piekarski-i-cukierniczyupicg
mistrz-branzyakademia-mistrzaupicg
oliviajoyviva
shapezwierciadloparty