Słodkie pytania i przyjazne odpowiedzi

Rabarbar

Czy to prawda, że surowy rabarbar jest toksyczny?

Komentarze

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

*

Możesz użyć następujących tagów oraz atrybutów HTML-a: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Odpowiedzi

  1. [Ekspert] Rabarbar

    Data: 16.06.2014 :   Autor: Alicja.Drzewiecka -

    Odpowiedz

    Niestety tak. Surowy rabarbar zawiera szkodliwy dla naszego organizmu kwas szczawiowy.
    Nie powinniśmy jednak z niego rezygnować, gdyż upieczony zawiera substancje antyrakowe, witaminy A,C,E, potas, kwas foliowy i błonnik pokarmowy.

Powrót do listy pytań
Partnerzy Przyjaznej Słodyczy
Ogólnopolski program, który znasz z
wppiekarniacukiernictwo-i-piekarstwobake-and-sweer
akademia-mistrzaprzeglad-piekarski-i-cukierniczyupicg
mistrz-branzyakademia-mistrzaupicg
oliviajoyviva
shapezwierciadloparty