Słodkie pytania i przyjazne odpowiedzi

składniki ciastek i innych wyrobów

Mam pytanie które dotyczy tego jaki rodzaj konkretny tłuszczu używacie Państwo do swoich wyrobów,ciastek,drożdżówek,mas do tortów itp.I czy jest możliwość zakupienia u was chleba na prawdziwym zakwasie bez drożdży.Moje wcześniejsze pytanie zadaje dlatego że staram się dbać o swoje zdrowie i nurtuje mnie czy jest w Zamościu jakaś piekarnia która nie używa twardych niezdrowych margaryn które zapychają żyły itd.do wyrobu ciastek drożdżówek itp.

Komentarze

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

*

Możesz użyć następujących tagów oraz atrybutów HTML-a: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Odpowiedzi

  1. Data: 16.01.2014 :   Autor: przyjaznaslodycz

    Odpowiedz

    W wyrobach Przyjaznej Słodyczy znajdują się tłuszcze nieutwardzone, czyli wolne od szkodliwych dla zdrowia „izomerów trans”.
    Jeżeli chodzi o możliwość zakupienia pieczywa na zakwasie to proszę dowiadywać się w konkretnej cukierni, czy posiada taki asortyment. W górnej części strony w zakładce „Przyjazne Cukiernie” proszę wybrać „Znajdź Przyjazną Cukiernię” i tam jest możliwość wyszukania cukierni według miasta.
    W Zamościu znajduje się cukiernia „Smakołyk”, która oferuje ciastka Przyjaznej Słodyczy. Serdecznie zapraszamy do jej odwiedzenia :)

Powrót do listy pytań
Partnerzy Przyjaznej Słodyczy
Ogólnopolski program, który znasz z
wppiekarniacukiernictwo-i-piekarstwobake-and-sweer
akademia-mistrzaprzeglad-piekarski-i-cukierniczyupicg
mistrz-branzyakademia-mistrzaupicg
oliviajoyviva
shapezwierciadloparty