Słodkie pytania i przyjazne odpowiedzi

Stewia

Stewia – co to takiego?

Komentarze

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

*

Możesz użyć następujących tagów oraz atrybutów HTML-a: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Odpowiedzi

  1. [Ekspert] Stewia

    Data: 05.02.2014 :   Autor: Alicja.Drzewiecka -

    Odpowiedz

    Jej liście są do 35 razy słodsze od cukru produkowanego z buraka cukrowego.

    Możemy zakupić ją w postaci suszonych liści i samodzielnie przygotować słodki lub w postaci pastylek, proszku i płynnego słodzika. Jej przewagą nad klasycznym, białym cukrem jest znacznie mniejsza (prawie zerowa) zawartość kalorii.

Powrót do listy pytań
Partnerzy Przyjaznej Słodyczy
Ogólnopolski program, który znasz z
wppiekarniacukiernictwo-i-piekarstwobake-and-sweer
akademia-mistrzaprzeglad-piekarski-i-cukierniczyupicg
mistrz-branzyakademia-mistrzaupicg
oliviajoyviva
shapezwierciadloparty