Słodkie pytania i przyjazne odpowiedzi

Zamienniki cukru

Witam, chciałbym, aby zminimalizować spożycie cukru. Czym można zastąpić cukier w wypiekach?

Komentarze

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

*

Możesz użyć następujących tagów oraz atrybutów HTML-a: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Odpowiedzi

  1. [Ekspert] Zamienniki cukru

    Data: 06.10.2013 :   Autor: Alicja.Drzewiecka -

    Odpowiedz

    Miód, mus jabłkowy, przecier z banana, olej kokosowy, cynamon, stewia, syrop klonowy, melasa i daktyle. Składniki te pozwolą nie tylko na ograniczenie zbędnych kalorii, ale i dostarczą naszemu organizmowi witamin.

  2. Data: 05.02.2014 :   Autor: Nikol

    Odpowiedz

    Miód , u mnie sprawdza się idealnie :)

Powrót do listy pytań
Partnerzy Przyjaznej Słodyczy
Ogólnopolski program, który znasz z
wppiekarniacukiernictwo-i-piekarstwobake-and-sweer
akademia-mistrzaprzeglad-piekarski-i-cukierniczyupicg
mistrz-branzyakademia-mistrzaupicg
oliviajoyviva
shapezwierciadloparty